SimpleSurance telefoonverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 34,95

  SimpleSurance telefoonverzekering

  Met een telefoonverzekering van SimpleSurance ben je tegen een vast bedrag per jaar goed verzekerd tegen schade aan je telefoon. Een SimpleSurance smartphone verzekering biedt wereldwijde dekking en schade aan je telefoon wordt snel gerepareerd. Je kunt je telefoon aanvullend verzekeren tegen diefstal door de Compleet SimpleSurance smartphone verzekering af te sluiten. Zo kies je zelf de gewenste dekking die jij nodig hebt om je telefoon te verzekeren. Een Simple Surance telefoonverzekering kun je binnen een paar minuten online afsluiten.

  Basis SimpleSurance telefoonverzekering

  SimpleSurance vergoedt de kosten van reparatie aan je telefoon wanneer je telefoon valt. Daarnaast worden de reparatiekosten vergoedt wanneer je telefoon brandschade of waterschade oploopt. Ook wordt de schade die kan optreden door kortsluiting of bedieningsfouten vergoed. Bij schade stuur je de telefoon op naar een aangewezen reparatiecentrum waar SimpleSurance een contract heeft. Telefoonschade kun je eenvoudig via de website melden. Je ontvangt vervolgens een verzendlabel van SimpleSurance waarmee je het toestel gratis bij een van de aangewezen reparatiecentra kunt laten repareren.

  Compleet SimpleSurance telefoonverzekering

  Maandelijks worden er in Nederland duizenden telefoons gestolen. Een smartphone is erg diefstalgevoelig. Met een Compleet Simple Surance smartphone verzekering ben je ook voor diefstal van je telefoon goed verzekerd. Wanneer je telefoon gestolen wordt, ontvang je van de telefoonverzekering een vergoeding van de kosten voor de aanschaf van een vervangende telefoon. De nieuwe telefoon heeft een vergelijkbare waarde.

  Eigen risico SimpleSurance

  SimpleSurance heeft een eigen risico vanaf € 30,-. Het bedrag dat je bij telefoonschade aan eigen risico moet betalen is afhankelijk van de koopprijs van de telefoon. De telefoonverzekerde moet het eigen risico betalen voordat de gerepareerde telefoon weer in ontvangst genomen kan worden.

  Telefoonverzekering vergelijken

  Bij SimpleSurance betaal je de premie per jaar. Bij andere telefoon verzekeringsmaatschappijen betaal je de premie per maand. Om de verschillen tussen de aanbieders op een rijtje te zetten kun je in de overzichtelijke tabel een telefoonverzekering vergelijken.

  Polisvoorwaarden telefoonverzekering SimpleSurance

  De geldende dekkingen en voorwaarden staan uitgebreid toegelicht in de polisvoorwaarden telefoonverzekering SimpleSurance. Lees voor meer informatie de polisvoorwaarden door voordat je een telefoonverzekering afsluit. Bekijk de verzekeringskaart telefoonverzekering SimpleSurance.

  vanaf € 34,95