Centraal Beheer telefoonverzekering

vanaf € 4,02

Centraal Beheer telefoonverzekering

Verzekeraar Centraal Beheer biedt voor jouw telefoon een kostbaarheden buitenshuis verzekering aan. Deze verzekering kun je afsluiten bij de Centraal Beheer inboedelverzekering. Het is dus niet nodig om een aparte telefoonverzekering af te sluiten.

Met een kostbaarheden buitenshuis verzekering ben je in heel Nederland verzekerd voor alles waar jij buiten de deur gebruikt van maakt. Hieronder valt dus ook jouw telefoon. Tevens is deze verzekering geschikt voor de spullen die je van een ander leent. Al deze spullen zijn in 2022 gedekt tot een maximaal bedrag van €1000,-.

Telefoon verzekeren bij Centraal Beheer

Een telefoon is een kostbaar bezit die je altijd overal mee naartoe neemt. De kans is groot dat je jouw telefoon een keer verliest of dat deze, hoe vervelend dat ook is, gestolen wordt. Het is dan ook verstandig om jouw telefoon te laten verzekeren.

Bij Centraal Beheer is jouw telefoon verzekerd wanneer je de kostbaarheden buitenshuis verzekering afsluit. Dit geldt ook voor alle andere kostbare spullen die je bij je draagt. Met zo’n verzekering ben je in het hele land verzekerd.

Hieronder lees je de voor- en nadelen van het verzekeren van je telefoon bij verzekeraar Centraal Beheer

Voordelen telefoonverzekering Centraal Beheer

  • Telefoon is verzekerd bij schade, diefstal en verlies
  • Telefoonverzekering geldt in het hele land
  • De verzekering geldt voor het hele gezin

Nadelen telefoonverzekering Centraal Beheer

  • Niet verzekerd wanneer je zelf schade aanricht aan de telefoon
  • Niet verzekerd bij schade door reparatie of schoonmaken
  • Niet verzekerd voor een kras of deuk bij normaal gebruik
  • Niet voor schade aan telefoon die u uitleent

Verzekerde telefoon gestolen

Wanneer je de Centraal Beheer kostbaarheden buitenshuis verzekering hebt afsloten, is jouw telefoon verzekerd bij diefstal. Bij een telefoon die jonger dan één jaar oud is, krijg je het volledige bedrag terug. Het gaat hier om de nieuwprijs van de telefoon. Is de telefoon ouder dan één jaar? Dan wordt er gekeken naar wat de telefoon waard was, vlak voordat deze gestolen werd. Dit bedrag wordt de dagwaarde genoemd. Echter is jouw telefoon alleen verzekerd wanneer je deze goed uit het zicht van een eventuele dief bewaart.

Reparatie verzekerde telefoon

Is jouw verzekerde telefoon kapot gegaan en heeft deze een reparatie nodig? In dat geval worden alle kosten van deze reparatie door verzekeraar Centraal Beheer gedekt. De kans is groot dat de telefoon voor de reparatie, méér waard is dan na de reparatie. Het verschil in waarde krijg je dan terug.

Wanneer de reparatiekosten hoger zijn dan het bedrag van een nieuwe telefoon, kun je ervoor kiezen om voor dat bedrag een nieuwe telefoon te kopen. Het gaat hier dan om de dagwaarde van de telefoon.

Extra informatie telefoonverzekering Centraal Beheer

Eigen risico

Wanneer je je telefoon verzekerd bij verzekeraar Centraal Beheer, krijg je te maken met het eigen risico. Dit is een vast bedrag dat u zelf betaald aan uw telefoon of andere kostbare spullen. In 2022 is het eigen risico van Centraal Beheer €100,-.

Polisvoorwaarden 2022

Telefoon verzekeren bij verzekeraar Centraal Beheer? Kies dan voor de kostbaarheden buitenshuis verzekering. Deze verzekering valt onder de inboedelverzekering en is dus onderdeel van de Centraal Beheer woonverzekering. Hier vind je de Polisvoorwaarden Centraal Beheer Telefoonverzekering.

Verzekeringskaart

Wil je snel en overzichtelijk zien wat er wel en niet verzekerd wordt? Dan kun je het beste de verzekeringskaart bekijken. Hier vind je de Verzekeringskaart Centraal Beheer Telefoonverzekering.

Algemene voorwaarden

Meer te weten komen over de verzekeringen van Centraal Beheer en de algemene voorwaarden hiervan? Hier vind je de Centraal Beheer Algemene voorwaarden.

vanaf € 4,02