Nowgo telefoonverzekering

nowgo telefoonverzekering

Nowgo telefoonverzekering

Je maakt dagelijks gebruik van je telefoon. Een beschadigde telefoon moet daarom zo snel mogelijk gerepareerd worden. Met een Nowgo telefoonverzekering wordt je smartphone binnen 1 werkdag gemaakt. Hierdoor kun jij weer snel verder met appen, bellen en internetten. Je telefoon wordt bij je thuis opgehaald en je kiest zelf een erkende reparateur uit. Een Nowgo telefoonverzekering kun je eenvoudig online afsluiten, zodat je jouw telefoon na een ongeval weer snel kunt gebruiken.

Basis telefoonverzekering

Verzeker je tegen de kosten van schade aan je telefoon met een basis Nowgo telefoonverzekering. Schade veroorzaakt door water en brand worden door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Daarnaast worden de kosten van reparatie vergoed als je je telefoon laat vallen of wanneer deze ergens tegenaan stoot. Ook kan het zijn dat er kortsluiting of bedieningsfouten optreden. Met een Nowgo telefoonverzekering kies je zelf de reparateur om je telefoon te maken.

-Bij schade aan je telefoon wordt deze snel gerepareerd door een professionele reparateur;

-Ontvang een gelijkwaardig vervangend toestel wanneer je telefoon niet meer gerepareerd kan worden;

-Je telefoon wordt snel gerepareerd. Wanneer het niet mogelijk is de telefoon binnen 1 werkdag te repareren ontvang je een leentoestel.

Compleet telefoonverzekering

Met een compleet Nowgo telefoonverzekering ben je naast de kosten van reparatie van schade ook verzekerd tegen diefstal. Bij telefoondiefstal ontvang je van Nowgo een gelijkwaardig vervangend toestel. Smartphones zijn tegenwoordig erg diefstalgevoelig. Het is daarom verstandig een compleet Nowgo telefoonverzekering te overwegen.

Vergelijk telefoonverzekeringen

Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen die een telefoonverzekering aanbieden. De dekkingen en voorwaarden verschillen. Daarnaast varieert de premie per telefoonverzekering. In de tabel kun je telefoonverzekeringen vergelijken, waardoor je de telefoonverzekering vindt die bij je wensen aansluit.

Eigen risico Nowgo telefoonverzekering

Telefoonverzekeringsmaatschappij Nowgo hanteert een eigen risico vanaf € 45,-. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de aanschafwaarde van de telefoon. Een deel van de schadekosten moet je zelf betalen. Het eigen risico bedrag reken je bij de reparateur af voordat je de gerepareerde telefoon in ontvangst kunt nemen.

Download

Lees voor meer informatie over de dekkingen en voorwaarden de polisvoorwaarden telefoonverzekering Nowgo door.