Een telefoonverzekering bij jouw nieuwe toestel in 2023!

Telefoonverzekering

Het einde van het jaar is in zicht. Tijdens Oud & Nieuw komt de familie bij één en verwennen we elkaar met cadeaus. Stel je eens voor dat je een nieuwe mobiel krijgt. Wat doe je dan? Je wil graag dat je mobiel lang meegaat en ervan uit gaan dat er geen gebreken zijn.

Waarom een telefoonverzekering?

Tegenwoordig is een mobiele telefoon onmisbaar in ons dagelijks leven. Je volgt het nieuws, stuurt een appje of maakt mooie foto’s van jouw omgeving. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan diefstal of schade. Dit zijn allemaal vervelende situaties die je niet graag meemaakt. Daarom is een telefoonverzekering een verstandige keuze!

Voordelen telefoonverzekering

Een nieuw jaar met goede voornemens.

Je nieuwe mobiele toestel is meteen goed verzekerd. Op basis van jouw persoonlijke wensen kun je snel en eenvoudig jouw mobiele telefoonverzekering vergelijken.

Gedekt voor de meest uitgebreide dekkingen.

In onze vergelijkingstabel kun je kiezen uit diverse dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan val, stoot, brand of waterschade. Maar ook aan wereldwijde of diefstaldekking. Zo zijn er meerdere filter waar je eenvoudig in één overzicht de beste telefoonverzekeringen kan zien.

Betaalbare premie

Een telefoonverzekering kun je tegenwoordig vanaf € 6,99 per maand afsluiten. Dit is een prima betaalbare premie voor iedereen. De maandelijkse premie is afhankelijk van de basis of compleet pakket. Ongeacht welk pakket je neemt, jouw telefoon is meteen voor een lange tijd goed verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen.

Kostbaarheden buitenshuis

Naast een telefoonverzekering kun je ook kiezen voor een kostbaarheden buitenshuis verzekering. Met deze verzekering ben je gedekt tegen alle kostbaarheden buiten het huis om. Je telefoon valt daar ook onder om het moment dat je deze in de openbare ruimte gebruikt. Let wel op: je kunt pas deze verzekering enkel afsluiten in combinatie met een inboedelverzekering.

Telefoonverzekering afsluiten

Samenvattend is het verstandig om je telefoon te verzekeren. Met een telefoonverzekering ben je goed gedekt tegen mogelijk schade die je mobiel meemaakt. Zeker wanneer je een duur toestel hebt met een doorlopend telefoonabonnement is dit verstandig. Zorg dat je vooraf al jouw wensen in kaart hebt. Vergelijk daarna eenvoudig de beste telefoonverzekering die bij jouw past.

 

 

 

Beoordeel deze pagina