De nieuwe Samsung Galaxy S24

De nieuwe Samsung Galaxy S24

Samsung introduceert de nieuwe Samsung Galaxy S24, met de S24, S24+ en het premium model S24 Ultra, die vanaf eind januari beschikbaar zijn. De S24 en S24+ zijn elk €50 goedkoper dan hun voorgangers, terwijl de basisversie van de S24 Ultra juist €50 duurder is, maar met meer RAM.

Kenmerken van Galaxy S24 Ultra

De S24 Ultra kenmerkt zich door een vlak scherm zonder gebogen randen, bedoeld voor een betere schrijfervaring met de S Pen. Het toestel heeft een titanium frame en een nieuw type Gorilla Armor glas voor extra duurzaamheid. Camera-technisch biedt de S24 Ultra een 200-megapixel hoofdcamera en een vernieuwde 50-megapixel-telecamera voor betere zoom-prestaties.

Updates in Galaxy S24 en S24+

De S24 en S24+ lijken visueel op hun voorgangers, maar hebben een verfijnder frame en smallere camera-ringen. Ze behouden dezelfde camera-specificaties als de vorige modellen. De schermen zijn verbeterd met een hogere helderheid en de S24+ geniet van een hogere schermresolutie. De S24+ onderscheidt zich verder met een snellere oplaadcapaciteit en meer werkgeheugen. 

Galaxy AI

De toestellen bieden geavanceerde AI-gebaseerde functies voor foto- en videobewerking en tekstverwerking. Deze geavanceerde functies benadrukken de waarde van het overwegen van een verzekering mobiele telefoon om je toestel te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden.

Wat voor software?

De Samsung Galaxy S24 en S24+ hebben een Exynos 2400 chip. De S24 Ultra heeft een Snapdragon 8 Gen 3 chip. Alle modellen beloven betere AI-capaciteiten en snellere prestaties. De toestellen draaien op Android 14 met Samsung OneUI 6.1 en zullen 7 jaar software-updates hebben.

Prijzen en beschikbaarheid

De S24 en S24+ worden tegen een lagere prijs aangeboden dan hun voorgangers, terwijl de S24 Ultra een kleine prijsstijging ziet, maar komt met meer geheugen. De toestellen zijn vanaf 31 januari verkrijgbaar, met potentiële kortingen of bonussen bij pre-orders. Het is natuurlijk belangrijk om een gloednieuwe telefoon goed te verzekeren tegen eventuele schade of diefstal. Je kunt daarom via Samsung verzekering een perfecte verzekering afsluiten voor jouw nieuwe Samsung. 

Beoordeel deze pagina