De nieuwe IPhone en Samsung: dit moet je weten!

Iphone, telefoonverzekering

Ondanks de coronacrisis blijven merken als Apple en Samsung continu bezig met nieuwe ontwikkelingen van haar toestellen. De telefoon giganten zijn de laatste maanden bezig geweest om een nieuw toestel op de markt te brengen. Apple komt met de IPhone 12 en Samsung met de Galaxy F-serie. Meer over deze toestellen lees je hieronder.

Het Apple Evenement

Elk jaar wordt de nieuwste IPhone gepresenteerd tijdens het Apple Event in Cupertino (Californië). Op 13 oktober 2020 heeft er een digitale Iphone 12 onthulling plaatsgevonden in Cupertino. Zie de nieuwe Apple presentaties als Prinsjesdag. Iedereen weet al ver van te voren wat we van het evenement kunnen verwachten, maar op de presentatie dag zelf horen we pas daadwerkelijk wat de veranderingen zijn. Het komt toch regelmatig voor dat Apple insiders betrouwbare informatie naar buiten lekken. Hierdoor komen wij als smartphone gebruiker meer te weten over de nieuwe toestellen. Apple geeft aan dat “mensen die informatie lekken niet alleen hun baan verliezen, maar ook een boete of celstraf riskeren.”. 

Soort modellen

Apple biedt de IPhone 12 in vier verschillende modellen aan:

  • IPhone 12 mini – €809,- startprijs; 13 november uit. (klein model en goedkoper) 
  • IPhone 12 – €909,- startprijs; 23 oktober uit. (normale variant)
  • IPhone 12 Pro – €1095,- startprijs; 23 oktober uit. (duurdere en betere model)
  • IPhone 12 Pro max – €1259,- startprijs; 13 november uit. (duurdere, betere en groter model)

De IPhone 12 zal de eerste Apple smartphone worden die 5G ondersteund. Daarnaast krijgt dit toestel een Oled-scherm. Hierdoor zie je de details en kleuren nog beter! Tot slot komen er ook andere toestelkleuren op de markt waardoor er een breed aanbod is voor iedereen. 

De nieuwe Samsung

Ook Samsung is druk bezig geweest achter de schermen. De nieuwe Samsung Galaxy F41 is op 8 oktober 2020 gepresenteerd. Tevens zal dit toestel de eerste F-serie generatie van Samsung zijn. 

De nieuwe F41 beschikt over een Oled scherm, vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon, drie camera’s en een grote accu. Naar verwachting wordt nieuwe Samsung een betaalbaar toestel zijn voor iedereen. De prijzen worden later het jaar bekend gemaakt. 

Door de hoog oplopende prijzen kan het erg vervelend zijn als jouw IPhone 12 of Samsung Galaxy F41 kapot gaat of gestolen wordt. Je kunt jouw IPhone of Samsung telefoonverzekering eenvoudig vergelijken via IPhone verzekering of Samsung verzekering.

5/5 - (1 stemmen)