Apple lanceert iPhone modellen

iPhone lancering

In het Steve Jobs Theater werd op 12 september 2018 het jaarlijkse Apple event gehouden. Tijdens dit evenement werden nieuwe producten van Apple gelanceerd waaronder ook een aantal nieuwe telefoon modellen.

Onthulling drie nieuwe iPhone modellen

Apple heeft tijdens het evenement bekend gemaakt dat er twee nieuwe opvolgers van de iPhone X op de markt komen. De iPhone XS en de iPhone XS Max. Deze nieuwe modellen gaan de eerdere versie vervangen. De iPhone X wordt van de markt gehaald. De nieuwe smartphones werken op een A12 chip. Ook de iPhone XR wordt aan het Apple aanbod toegevoegd.

Belangrijke iPhone veranderingen

De nieuwe iPhone modellen worden ontgrendeld door middel van een Face ID. Met deze vernieuwing neemt Apple afscheid van Touch ID waarmee de telefoon ontgrendeld werd. De nieuwe iPhone X modellen gaan werken op een A12 chip. Hiermee bereikt Apple een flinke voorsprong op concurrerende telefoonaanbieders die via systemen van Android bestuurd worden. De nieuwe update voor Apple telefoons IOS 12 zal tegelijk met de verkoop van de telefoons beschikbaar komen. De iPhone XS en de iPhone XS Max zijn vanaf 21 september verkrijgbaar. De iPhone XR is vanaf 26 oktober te koop. Vanaf 17 september is de IOS 12 update voor huidige iPhone gebruikers te installeren.

Telefoonkosten

De nieuwe iPhone modellen zijn een flinke investering. De iPhone XS Max met een geheugen van 512 GB gaat 1659 euro kosten. Ook de andere gelanceerde modellen kosten rond de 1000 euro. Er bestaat altijd een risico dat je telefoon valt of waterschade oploopt. Het is daarom verstandig om je nieuwe smartphone goed te verzekeren. Op deze pagina kun je gemakkelijk een telefoonverzekering vergelijken.

3/5 - (10 stemmen)