SmartPhonePolis telefoonverzekering

SmartPhonePolis telefoonverzekering

Op deze pagina vind je informatie over de SmartPhonePolis telefoonverzekering.

SmartPhonePolis telefoonverzekering

Bij SmartPhonePolis ben je goed verzekerd tegen schade aan je telefoon. Bij deze verzekeringsmaatschappij hebben al 10.000 verzekerden een elektronicaverzekering afgesloten. SmartPhonePolis biedt telefoonverzekerden een goede dekking, je kunt de telefoonverzekering eenvoudig online afsluiten.

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die een telefoonverzekering aanbieden. Je kunt een keuze maken tussen een basis telefoonverzekering en een compleet telefoonverzekering. Bekijk de telefoon verzekeringen in het overzicht in de tabel. Vergelijk telefoonverzekeringen om de verschillen tussen de telefoonverzekeraars te ontdekken.

Basis telefoonverzekering

Met een basis SmartPhonePolis telefoonverzekering ben je goed verzekerd tegen de kosten van schade aan je telefoon. Als je je smartphone laat vallen of ergens tegenaan stoot kan bijvoorbeeld het scherm barsten of breken. Ook kan er schade aan je telefoon ontstaan door brand of water. Door het gebruik of fouten in het productieproces kunnen er telefoononderdelen kapot gaan.  Een SmartPhonePolis telefoonverzekering vergoedt de kosten van telefoonreparatie. De reparatie moet bij een telefoonreparateur uit het netwerk van SmartPhonePolis uitgevoerd worden.

Compleet telefoonverzekering

Naast schade aan je telefoon, loop je ook het risico op telefoondiefstal. Smartphones met een hoge aanschafwaarde zijn erg diefstalgevoelig. Het is daarom aanbevolen om een telefoonverzekering met diefstaldekking af te sluiten. Met een compleet SmartPhonePolis telefoonverzekering ontvang je een gelijkwaardig vervangend apparaat wanneer je telefoon gestolen wordt.

Eigen risico SmartPhonePolis telefoonverzekering

Bij telefoonverzekeraar SmartPhonePolis bedraagt het eigen risico € 50,-. Dit eigen risico geldt niet wanneer de telefoonverzekering zonder eigen risico is afgesloten. Of er wel of geen eigen risico betaald moet worden hangt ervan af hoe de telefoonverzekering afgesloten is. Wanneer de telefoon gestolen wordt of schade heeft zal de verzekerde de eerste € 50,- aan reparatiekosten of vervangingskosten zelf moeten betalen.

Telefoonmerken verzekeren bij SmartPhonePolis

Bij SmartPhonePolis kun je verschillende merken telefoons verzekeren. Verzeker je iPhone, Samsung, HTC, Sony, LG of Huawei om de kosten van eventuele telefoonschade of telefoondiefstal vergoed te krijgen. Op de pagina iPhone verzekering vergelijken vind je eenvoudig en snel de beste verzekering voor jouw iPhone.

Polisvoorwaarden telefoonverzekering Smartphonepolis

Voor meer informatie over de geldende voorwaarden van deze telefoonverzekering lees je de Polisvoorwaarden telefoonverzekering Smartphonepolis door.